NB I

Forró Gyula ismét játszhat

Filkor Attila, Litauszki Róbert és Kabát Péter egyelőre nem bevethető.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az Újpest FC sérült játékosai nyilatkoztak a klub honlapján az egészségi állapotukról a szombati, Puskás Akadémia elleni hazai mérkőzés előtt. Forró Gyula úgy érzi, ismét bevethető, de majd a szakmai stáb dönti el, hogy lehetőséget kaphat-e a felcsútiak ellen. A védő combfeszítőizma a Vasas ellen szakadt el részlegesen, de a sérülése nem volt annyira komoly, hogy több időt kelljen kihagynia.

Filkor Attila sérülése nagyon gyorsan javul, „a történtek pillanatára visszaemlékezve akkor egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen gyors lesz a felépülés” – mondta. Szintén angyalföldön szenvedett részleges combhajlítóizom-szakadást. Ahhoz, hogy mérkőzésen is bevethető legyen, kell még egy kis idő.

Litauszki Róbert talpa már teljesen rendbe jött, ezen a héten a sérüléséből adódó fizikális lemaradásokat pótolja. Jövő héttől már újra a régi lesz, és százszázalékosan a csapat rendelkezésére állhat. Kabát Péter ezen a héten sem edzett együtt a csapattal, a jövő héttől viszont már csatlakozik a társaihoz. Nagyon kemény erőnléti és regenerációs edzéseken vesz részt, már nincsenek fájdalmai, ezért úgy érzi, hogy készen áll a terhelés emelésére. „Természetesen nem akarunk semmit elhamarkodni, nehogy az történjen, mint a Paks-meccs előtt: egy szituáció, egy rúgás és kárba vész minden munka.”

A komoly térdműtét után lábadozó Windecker József állapotáról ideés idekattintva olvashatnak!

Olvasói sztorik