NB I

Késik Forró Gyula visszatérése

A válogatott védő a legutóbbi mérkőzés előtt ismét fájdalmat érzett a sérülése helyén.

Kapcsolódó cikkek

Az Újpest FC honlapja beszámolt a klub új csatáráról és a sérült játékosok állapotáról. Böőr Zoltán technikai vezető elmondta, hogy a szenegáli Mbaye Diagne szerdán volt sportorvosnál. Törekednek rá, hogy mielőbb be tudjon mutatkozni a pályán, akár már a Haladás elleni, szombati mérkőzésen.

Jonathan Heris még mindig a hasfalizom-sérülésével küzd. Külön erőnléti edzéseket is végez, de még nem tudni, mikor lesz újra 100 százszázalékos állapotban.

Filkor Attila továbbra is a vártnál gyorsabban halad a felépüléssel, és ha minden jól megy, hétfőtől a csapattal edzhet, onnantól fogva még gyorsabban felpörög a terhelési szintje, így – reményei szerint – mihamarabb újra a pályán láthatják a szurkolók.

Forró Gyula a legutóbbi mérkőzés előtt ismét fájdalmat érzett a sérülése helyén, így egy kicsit csúszik a visszatérése. Kell még egy-két hét, mire felhozza magát arra az erőnléti szintre, hogy ismét gond nélkül bevethető legyen.

Kabát Péter kedden elutazott a belga Standard Liége akadémiájára, ahol egy másik sérült játékost, Windecker Józsefet is kezelnek.

Olvasói sztorik