NB I

Nem súlyos Rózsa Dániel sérülése

A rutinos kapusnak a szerdai kupameccsen megrándult a térde, de jövő szombaton már ott lehet a Haladás keretében.

Kapcsolódó cikkek

Szerdán a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú Nyúl SC vendégeként lépett pályára a Haladás a Magyar Kupa országos főtáblájának első fordulójában. A 3-1-es szombathelyi sikerrel végződő találkozó első félidejében le kellett cserélni a vendégek rutinos kapusát, Rózsa Dánielt, akinek megreccsent a térde. A korábban a válogatottban is bemutatkozó harmincéves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta: szerencsére nem súlyos a sérülése, egy hét pihenő után ismét Mészöly Géza rendelkezésére állhat majd.

– Egy rossz mozdulat következtében egy erős rándulás érte a térdemet. A diagnózis szerint csak megrándult, szerencsére nagyobb probléma nincs vele. Körülbelül egy hetet kell pihennem, és utána újra edzésbe állhatok – kezdte Rózsa Dániel.

A Haladás a tavalyi vergődése után remekül kezdte az új szezont, az előző bajnokság első négy helyezettje ellen hét pontot gyűjtött, és idegenben verte a címvédő Videotont, valamint a DVSC-t is.

– Nagyon örülök a jó kezdésnek. Úgy érzem, nagyon pozitívan rajtoltunk a nehéz ellenfelek ellenére is. Örülök, hogy így sikerült. Úgy gondolom, sok tényezője van ennek. Jók voltak az igazolásaink a nyáron, kijött a felkészülés alatt elvégzett munka, és nagyon jó a csapategység is – mondta Rózsa Dániel.

Nem probléma a helyettesítése

A Haladás első számú kapusát, a hosszú külföldi szereplés után idén nyáron hazatérő Király Gábort nem nevezték a nyúli kupameccsre, ezért Rózsa sérülése után a fiatal Gyurján Márton állt a gólvonal elé, és a Paks elleni bajnokin is ő lesz Király helyettese.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik