NB I

Rózsa Dániel nem igazol a Vasashoz

A szóbeli megállapodást nem követte szerződés-aláírás; kapusposzton rendkívül erős lesz a Haladás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Haladás harmincéves kapusa, Rózsa Dániel eddig – az utánpótlásban és a felnőttek között is – csak és kizárólag szombathelyi színekben védett. A klub honlapja többször megemlítette, hogy távozik, májusban pedig azt is megírta, hogy a Vasasban folytatja.

A Rangadó.hu szombat este megtudta, hogy eldőlt: a korábbi információkkal ellentétben a 198 élvonalbeli mérkőzéssel büszkélkedő játékos mégsem távozik, a következő idényben – Király Gábor érkezése ellenére – is marad a Haladásban.

Úgy tudjuk, szóban valóban megegyezett az egyik fővárosi klub illetékeseivel, de végül minden eddiginél kedvezőbb ajánlatot kapott a szombathelyi vezetőktől, ezért nem hagyta el élete eddigi egyetlen klubját.

Kérdésünkre a kapus ügyeit intéző menedzseriroda képviseletében Illés Zoltán megerősítette, hogy a Vasas komoly érdeklődő volt Rózsa ügyében. Hangsúlyozta: Vancsa Miklós ügyvezető rendkívül korrekt partnernek bizonyult, és nem rajta múlt, hogy a szóbeli megállapodást végül nem követte szerződés-aláírás. Rózsa szombathelyi maradását Illés Zoltán is megerősítette.

A Rangadó.hu információi szerint egyébként a Haladásnál a korábbiaknál sokkal komolyabb tervek és célok vannak az új szezon előtt, és a feltételeket is ezekhez igazítják a vezetők.

Olvasói sztorik