NB I

Négy játékos távozott a Haladástól

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Andrij Jefremov, Kulcsár Kornél, Nagy Olivér és Farkas Márk már nem a zöld-fehérek futballistája – írja a Haladás hivatalos honlapja.

A szombathelyiek négy játékosukkal szerződést bontottak. A 26 éves középpályást, Nagy Olivért tavaly nyáron igazolták a zöld-fehérek, ősszel még játszott a Haladásban, tavasszal a román Piatra Ceahlul Neamt együttesében szerepelt kölcsönben. Nagy most az NB II-es Szigetszentmiklósba igazolt.

A 22 éves szintén középpályás, ukrán Andrij Jefremov tavaly októberben érkezett, ám télen már a szlovák harmadosztályú Bősben futballozott kölcsönben. Az ukrán futballista visszatért hazájába.
A 23 éves bal oldali védő Farkas Márk az Illés Akadémiáról került a Haladáshoz, idén tavasszal kölcsönben Kisvárdán szerepelt. Vele is szerződést bontottak, a futballista az NB III-as Nyíregyházába igazolt.

A nagy tehetségnek kikiáltott 23 éves középpályás, Kulcsár Kornél 2012 telén szerződött Kaposvárról Szombathelyre, ám nem tudott gyökeret verni. Zalaegerszegre, Pápára, majd Mezőkövesdre is kölcsön adták a vasiak. A futballista most végleg az NB II-es Kisvárdára került.

Olvasói sztorik