NB I

Balogh: a Haladásnak összesen két helyzete volt

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A DVSC-TEVA 1-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Haladástól a 4. fordulóban. A találkozó félidejében állt be a csapat utánpótlás-válogatott játékosa, Balogh Norbert, akinek ezúttal nem sikerült betalálnia az ellenfél kapujába.A támadó a klub hivatalos honlapjának beszélt meccsről.

– Érződött a fáradtság az egész csapaton, ennek is köszönhető, hogy nem jött össze a győzelem. Azt gondolom, sokkal több volt ebben a meccsben számunkra, csak nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket – emlékezett vissza a Loki fiatal csatára. – A Haladás előtt körülbelül két lehetőség adódott, abból tudtak lőni egy gólt, mi viszont rengeteg ziccert elpuskáztunk. Domináltunk végig, kár, hogy nem tudtuk begyűjteni a három pontot. Jó volt újra találkozni a vendégek vezetőedzőjével, Mészöly Gézával, hiszen tavaly februárban nála voltam először tagja az U19-es utánpótlás válogatottnak. Egy nagyon jó embert ismertem meg a személyében, természetesen gratuláltam neki az ellenünk aratott győzelmükhöz.

Balogh Norbert még csak tizenkilenc éves, de már az Európa-ligában is megmutathatta, hogy mire képes. Mind a hat nemzetközi selejtezőmérkőzésen szerepet kapott Kondás Elemér vezetőedzőtől, ő pedig gólokkal és gólpasszokkal hálálta meg a bizalmat.

– Nagyon nagy élmény volt az Európa Ligában játszani, főleg ilyen fiatalon. Valóban lőttem gólokat és adtam gólpasszokat, de egyelőre nem tudom, érdeklődnek-e irántam más csapatok is. Bíztam benne, hogy meglehet a továbbjutás a Rosenborg ellen. Az első meccsen az én találatommal szereztünk vezetést, de a második félidőben megfordították a norvégok a találkozót. Hittem benne, hogy van remény még a hazai 3-2-es vereség után is, de sajnos nem jött össze a bravúr. Ettől függetlenül jólesett, hogy ilyen nagy kaliberű mérkőzéseken is megkaptam a lehetőséget.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik