NB I

FOTÓK: lila plüssmajom kapható a fehérvári temető mellett

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A várakozásoknak és az előzményeknek megfelelően jelentős biztonsági készültség mellett rendezik a bajnoki címvédő Videoton és a Magyar Kupa-győztes Ferencváros szombat esti bajnoki rangadóját Székesfehérváron.

A ckozep.huoldalon közölt fotókon ezen kívül az is látszik, hogy a fehérvári árusok is komoly létszámú vendégtáborra számítottak, hiszen a temető tőszomszédságában felállított standjukon tökmagon és szotyolán kívül Fradi-sálakat és egy lila plüssmajmot is fel lehet fedezni a portékák között.

Szurkolói hozzászólások a beléptetéssel kapcsolatban:

„Bent vagyunk! Kétszer motoztak engem nőként is. Még a cigis dobozba is benéztek. Iratot nem kértek, csak jegyet.”

„Bejutottunk, de hatszor motoztak meg. Annyi kérdés volt, hogy honnan jöttünk.”

„A vendégpénztártól most küldtek el egy urat a fiával, mert nem volt jegyük, kártyákat hiába mutatták fel, nem tudták jegyet venni, mert nincs jegypénztár. Elmentek a hazaiba jegyet venni…”

„2015 augusztusában, Európa közepén, érvényes jeggyel nem engednek be egy mérkőzésre akkor, ha a jegyeden az van, hogy Budapesten születtél.”

„Pesti lakcím miatt nem engedik be a többséget… Jó páran bejutottunk, de rengetegen vannak kint.”

„Továbbra sem engedik be az embereket, a security szerint váltsa vissza mindenki a jegyét és menjenek haza.”

„Hihetetlen! Az ultrák (…) most a másik csapat ultráival felváltva, azok helyéről fergetegesen szurkolnak. Nehéz lehet ezt feldolgozni Kubatovnak, Garancsinak, Váginak, Sipos elvtársnak és a többieknek. A szurkolók lebontották az agyament rendszert, hatalmas csatát nyertek! Remélhetőleg a háborút is megnyerik, de legalább egy békekötésig sikerül elvinni az ügyet…”

„Úgy tudjuk 10 perccel a kezdés előtt változott valamiért a beléptetési koncepció és beengedtek mindenkit.”

Olvasói sztorik