NB I

Lebuktak a trükköző Fradi-szurkolók

Letiltották azokat a vendégjegyeket, amelyeket a Videoton honlapján keresztül vásároltak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A ckozep.hu ferencvárosi szurkolói oldal kommentár nélkül közzétett egy levelet, amelyet azok a Fradi-drukkerek kaptak, akik nem az FTC, hanem a Videoton internetes oldalán keresztül vettek jegyet a két csapat szombat esti bajnoki rangadójára. Mint az e-mailből kiderül, ezeket a belépőket érvénytelenítették.

„Tisztelt Szurkoló!

A 2015. augusztus 8-án megrendezésre kerülő Videoton FC – Ferencvárosi TC bajnoki labdarúgó mérkőzésre Ön a www.vidi.hu online jegyértékesítő rendszerén elővételben jegyet váltott.

A két klub között létrejött megállapodás szerint – mely során az MLSZ Biztonsági Szabályzatának új előírásait is figyelembe kellett venni – a Ferencvárosi TC saját szurkolóinak csak saját felületein és pénztárában árusít jegyeket. Így a Videoton FC minden vendégszektorba történt jegyértékesítést letiltott. Ennek során technikai problémák léptek fel és emiatt sikerült Önnek is online megvásárolni a www.vidi.hu online jegyértékesítő felületén jegyet vásárolni.

Fenti okok miatt a belépőjegyek árát a vásárlásnál használt bankkártyához tartozó számlaszámra íratjuk jóvá a bankkal.

Az Interticket rendszerében megvásárolt és e-mailben, pdf formátumban kézhez kapott online jegye a mérkőzésen nem jogosít belépésre. Érvényes jegyet a Ferencvárosi TC által meghirdetett módon vásárolhat a mérkőzésre. A vásárláskor névre szóló vouchert fog kapni, amivel a mérkőzés napján a Sóstói Stadion vendégkapujában jegyét átveheti és úgy fog tudni a stadionba belépni.

Megértését és türelmét köszönjük! Tisztelettel: Videoton FC”

A Facebookra közben felkerült egy szurkolói felhívás, miszerint a két klub szimpatizánsai közös szektorból nézik majd a találkozót.

A FERENCVÁROS ÉS A VIDEOTON SZERVEZETT SZURKOLÓI CSOPORTJAINAK KÖZÖS FELHÍVÁSASzurkolótársaink!A szombaton este…

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on 2015. augusztus 4.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik