NB I

Minden jegy elfogyott, telt ház a magyar-románon

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A szeptember 4-i válogatott mérkőzésre 20 óra alatt valamennyi belépő elkelt. Amint azt az MLSZ előzetesen jelezte, minden jó szándéka ellenére a 202 ezer klubkártya tulajdonos és a kártya nélkül jegyet vásárolni szándékozó szurkolóknak csak töredéke jutott belépőhöz, hiszen a Groupama Aréna mindössze 21 400 néző befogadására alkalmas. Hétfőn az online jegyértékesítési rendszer lelassulása ellenére végül 4 512 belépő kivételével minden jegy az interneten talált gazdára. A rendszer lehetőséget teremtett annak a mintegy 1 423 kártya nélküli nézőnek is, akik a TEX pénztáraiban jutottak belépőhöz – írja reggeli közleményében a www.mlsz.hu.

Egy hónappal az esemény előtt soha korábban ilyen érdeklődés nem mutatkozott magyar futballmérkőzés iránt, ilyen rövid idő nem kelt még el valamennyi jegy, amely ebben a helyzetben a szurkolók kitartását, válogatott melletti elkötelezettségét is jelzi.

Ugyanakkor a szövetség nem mehet el szó nélkül amellett, hogy a rendszer lelassulása miatt sok érdeklődőnek bosszúságot okozott. Az ügyben Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is elnézést kért. Ezért az MLSZ úgy döntött, hogy haladéktalanul kivizsgálja a történtek okát, és ennek eredményéről tájékoztatja a közvéleményt.

Olvasói sztorik