NB I

Debrecen: gólzápor elöl-hátul

Kondás Elemér vezetőedző szerint egyéni hibák miatt „gólképes” hátul a csapata.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Valószínűleg nem unatkoztak azok, akik végigkövették a DVSC idén nyáron lejátszott tétmeccseit, hiszen az esetek többségében igencsak gólgazdag mérkőzéseket játszottak a debreceniek. Az eddigi nyolc találkozó gólkülönbsége 25-15, vagyis meccsenkénti átlagban nagyjából hármat lő és kettőt kap Kondás Elemér csapata. Az előző bajnokságot például 44-19-es gólkülönbséggel fejezték be, most viszont már három forduló után 7-6-tal állnak.

A Rangadó.hu érdeklődésére Kondás Elemér vezetőedző kifejtette: bízik benne, hogy Korhut Mihályt és Szakály Pétert megfelelően pótolják majd a többiek a norvég Rosenborg elleni, csütörtöki Európa Liga-visszavágón.

– A sok lőtt gólnak természetesen örülök, remélem, ezt a jó szokásunkat a továbbiakban is megtartjuk – kezdte Kondás Elemér. – Az eddig kapott sok gól ellenére remélem, hogy ebben a szezonban is megállunk tizenkilenc-húsz körül. Több apró egyéni hibát követett el a védelmünk, amelyeket az ellenfelek ki is használtak. Ezen nyilvánvalóan javítani kell, végig kell néznünk, elemeznünk kell az eseteket. A Rosenborg ellen például mindhárom védelmi hibánkat megbüntették a norvégok. A hazai kettő-hármas végeredmény ellenére feltett szándékunk a továbbjutás kiharcolása. Itthon jó meccset játszottunk velük, idegenben nem szabad ennyi lehetőséget adni számukra. Sajnos Korhut Mihály és Szakály Péter sérülés miatt nem játszhat, de a helyükre lépők biztosan megfelelően pótolják majd őket. Gólokat kell lőnünk, de a támadósorunkkal eddig szerencsére nincs probléma.

Olvasói sztorik