NB I

Egy ember „hatalmas” összeget nyert a Vidi diósgyőri győzelmén

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Blikkre hivatkozva a Rangadó.hu is megírta, hogy a szurkolók „ordas csalást”, bundát emlegetnek a szombati Diósgyőr–Videoton meccs kapcsán. A napilap azt írja, hogy 351-szeres pénzt is lehetett kaszálni, ha valaki a kilencvenedik perc után arra fogadott, hogy a Videoton a hosszabbításban megfordítja a meccset.

A 444.hu megkérdezte a Szerencsejáték Zrt-t, hogy megjátszotta-e Tippmix-felhasználó a fehérváriak győzelmét a mérkőzés nyolcvanadik vagy kilencenedik perce után, és ha igen, mekkora összeggel. Kiderült, hogy a Tippmixpro játékban lehetett élőben fogadni a meccsre, és nem volt kiugró összegű fogadás, de egyetlen szerencsés fogadó ráérzett a Videoton fordítására, és nem sokkal a nyolcvanadik perc után fogadott száz forinttal, így nyert ötezer forintot.

A Szerencsejáték Zrt. közölte, hogy tagja a Lottótársaságok Világszövetsége (WLA) által üzemeltetett nemzetközi monitoring rendszernek (GLMS), és egy nemzetközi adatszolgáltató (Sportradar) fogadási esemény monitorozó rendszerét használják, illetve egy saját, a beérkezett fogadások kockázat-kezelését végző monitoring rendszerük is van.

Olvasói sztorik