NB I

Honvéd-Macron Kupa, immár negyedszer

A kispesti klub születésnapján játsszák a döntőt a korosztályos tornán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Péntektől hétfőig immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Honvéd-Macron Kupa, amelyet 2011-ben Budapest Honvéd FC és a Magyar Futball Akadémia alapított. A cél az volt, hogy lehetőséget biztosítsanak a 18 éves fiataloknak, hogy egy torna keretében bizonyítsák tehetségüket és adjanak számot vezetőiknek és az érdeklődőknek nemzetközi fejlődésükről is.

Az idei résztvevők: West Bromwich Albion (Anglia), FK Partizan (Szerbia), Aalborg BK (Dánia), Admira Wacker (Ausztria), Puskás Akadémia (Felcsút), és a Magyar Futball Akadémia (Kispest). A Bozsik-stadionban rendezendő mérkőzéseken az 1997. január 1. után született játékosok vehetnek részt. A meccsek időtartama kétszer negyven perc. Cserélni öt játékost lehet.

Minden mérkőzés után három-három tizenegyest rúgnak a csapatok, döntetlen esetén felváltva az egyik csapat győzelméig. A helyosztókon döntetlen esetén szintén tizenegyesek döntenek. A győztes csapat a Honvéd-Macron Kupát, az első három helyezett tagjai érmet kapnak. Ezen kívül különdíjak is lesznek, jutalmazzák a legjobb kapust, a legjobb játékost és a gólkirályt – írja a Honvéd FC honlapja.

A kupa menetrendje:

Július 31. péntek

16 óra: Puskás Akadémia – Aalborg BK

18 óra: Bp. Honvéd-MFA – West Bromwich Albion

Augusztus 1. szombat

16 óra: Puskás Akadémia – FK Partizan

18 óra: Bp. Honvéd-MFA – Admira Wacker

Augusztus 2. vasárnap

10 óra: Aalborg BK – FK Partizan

10 óra: West Bromwich Albion FC – Admira Wacker

Augusztus 3. hétfő

14 óra: az 5-6. helyért (A3–B3)

16 óra: a 3. helyért (A2–B2)

18 óra: döntő (A1–B1)

Olvasói sztorik