NB I

A Videotonból igazol válogatottat a Honvéd?

A salvadori Arturo Álvarezt az Egyesült Államokból, Spanyolországból, Angliából és Kispestről is keresik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Arturo Álvarez elhagyja Magyarországot, a Videotont, és Spanyolországban folytatja pályafutását – számolt be a hírről a Mister Futbol SV salvadori Facebook-oldal. Egy fotót is közöltek, amelyen a ferihegyi repülőtéren int búcsút szó szerint is a játékos.

A salvadori labdarúgó számára a Granada vagy a Rayo Vallecano lehet a végállomás az oldal szerint – mindkét klub a spanyol élvonalban szerepel.

Álvarez 2013-ban került a Videotonhoz, a tavalyi bajnokcsapatban tízszer kezdőként, 13 alkalommal csereként lépett pályára, két gólt szerzett. Ebben a szezonban még nem lépett pályára a székesfehérvári csapatban.

Arturo Alvarez deja Hungria, deja el Videoton y se rumora que va rumba a España, al parecer fichara por otro Club, suerte Arturo Alvarez.

Posted by Mister Futbol SV on 2015. július 26.

És ez még mind semmi, hiszen a Selecta Forever nevű Facebook-oldal azt írja, hogy a nem hivatalos hírek, pletykák szerint a következő csapatok érdeklődnek iránta:

– Houston Dynamo (MLS, Egyesült Államok)

– Rayo Vallecano (Spanyolország)

– Cadiz (Spanyolország)

– Granada (Spanyolország)

– Fulham (Anglia)

– Budapest Honvéd (Magyarország)

Azt ők is biztosra írják, hogy nem marad a Videotonban a válogatott labdarúgó, aki néhány napja még az arany Kupán szerepelt, bár a fehérvári klub egyik szurkolói oldalán nagyon győzködték őt, hogy ne távozzon, de ő hajthatatlan.

En Hungria Se Despiden De Arturo!El Portal VIDIFANS Que Se Dedica A Publicar Noticias Aserca Del Club Hungaro Publico: …

Posted by Selecta Forever on 2015. július 26.

Olvasói sztorik