NB I

Kubatov felesége levelet írt a Fradi-szurkolóknak

Azt sérelmezi, hogy egy fára felkötve ábrázolják a családot az ultrák.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kubatov Ágnes nyílt levelet intézett a vasárnap este a soroksári házuk előtt tüntető Fradi-ultrákhoz. Sorait hétfőn az OTS tette közzé:

„Tisztelt tüntető ultrák, azokhoz szólok önök közül, akik vasárnap este az otthonunknál szidalmaztak bennünket. Nagy tisztelettel arra kérem önöket, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, ahol a gyermekeinket, többek között a 12 éves kislányunkat is neveljük. Kérem, értsék meg, miközben ordítva a férjemet szidták, közben bennem és a kislányomban keltettek félelmet.

Kérem, gondolják végig, mi köze egy 12 éves kislánynak, vagy nekem az önök vélt sérelmeihez, miért kelljen félnie a gyermekemnek? Önök helyénvalónak tartják, ha olyan pólókat nyomtatnak Kubatov családfa címszó alatt, ahol egy fára fel vagyunk akasztva mi szülők a gyermekeinkkel együtt, vagy azt kell olvasnunk, hogy Kubatov, haljon meg a családod?

De eddig legalább csak megírták, kinyomtatták, mit gondolnak, most azonban eljöttek hozzánk. Azt kizártnak tartom, hogy ezt bárki normális lépésnek tartsa, szurkoljon bármelyik csapatnak, éljen bárhol, gondoljon bármit a világról. Ezért még egyszer azt szeretném kérni önöktől, hogy ne jöjjenek többet az otthonunkhoz, hagyjanak bennünket nyugalomban élni! Ezúton lezártnak tekintem a témát, és arra szeretném kérni önöket, hogy mérlegeljék a kérésemet.

Köszönöm

Kubatov Ágnes„

A VÁLASZ:

A CSALÁD SZENT ÉS SÉRTHETETLEN!Tisztelt Ágnes!Az ön férje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk…

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on 2015. július 27.

Olvasói sztorik