Hírek

FOTÓK: Kubatov háza elé vonult a Fradi-tábor

Úgy látszik, a szarajevói események jelentették az utolsó cseppet a pohárban; Thomas Doll azt üzeni nekik, inkább a stadionba menjenek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Továbbra is pattanásig feszült a hangulat a Ferencváros ultrái és a szurkolói kártyához ragaszkodó Kubatov Gábor klubelnök között. Nagyon úgy tűnik, hogy Orosz Pál vezérigazgató MTI-s interjúja sem tudta elsimítani a problémákat, sőt úgy látszik, a szarajevói események jelentették az utolsó cseppet a pohárban…

A drukkerek a Diósgyőr elleni, vasárnap esti meccs után – amelyre természetesen ezúttal sem mentek be a stadionba – Kubatov soroksári háza elé vonultak.

A rendőrség, illetve a klubelnök és köre számított a kéretlen látogatásra, mert jelentős létszámú rendőri biztosítás védi az ingatlant, amelyben a fradimob.hu Facebook-oldalának bejegyzései szerint Kubatov most is tartózkodik, és a Fradi biztonsági szolgálatainak emberi is vigyáznak rá.

A rendőrök már kubatov házánál…

Posted by FradiMob on 2015. július 26.

Az előzmények: „Vasárnap, a Diósgyőr elleni mérkőzés után Kubatov Gábor háza előtt fogunk demonstrálni. Elég volt az ámokfutásából, ha nem hajlandó leülni velünk és továbbra is az elnökségének legfontosabb feladata az, hogy ellehetetlenítse, kitiltsa, megalázza a saját szurkolótáborát, akkor a klubtól mennie kell! Nyomatékosítsuk még jobban a véleményünket, hátha végre meghallja! Kérünk minden Fradistát, hogy ezen a napon tartson velünk, tehát bojkottálja a mérkőzést, utána pedig induljon el velünk az elnökünk házához” – írta a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül elnevezésű csoport a Facebookon a ma esti megmozdulás szervezéseként.

FRISS:

A Blikk úgy tudja, Kubatov Gábor nem tartózkodik otthon.

– Számomra ez egy teljesen új helyzet, ezt Németországból nem ismerem. Mindenki, aki a klubhoz tartozik – a játékosok, az itt dolgozó személyzet –, Kubatov Gábornak nagyon hálás lehet. Minden nap rengeteg impulzust hoz, nagyon sokat dolgozik, meg akarja változtatni ezt a klubot – vélekedett Thomas Doll vezetőedző a Diósgyőr elleni meccs utáni sajtótájékoztatón. – Egyáltalán nem tudom megérteni, hogy ennyire kritizálják őt. Úgy gondolom, ha nagy Fradi-család vagyunk, akkor mindannyian kötelesek vagyunk támogatni őt a vízióiban, az ötleteiben. Rengeteg jó feltételt tudott biztosítani a csapatunk, illetve a többi sportág számára. Természetesen nem ő lövi a gólokat, nem ő vesz részt a párharcokban, viszont a feltételeket megteremtette. A Ferencváros edzőjeként örülnék, ha a szurkolók minket támogatnának, itt a stadionon belül, és nem az elnök házához mennének, és ott tüntetnének.

Posted by FradiMob on 2015. július 26.

Olvasói sztorik