NB I

Ez ciki: retrofotóval reklámozza a Fradi–Diósgyőrt az MTVA

Vajon mit keres egy hatéves Ligakupa-meccs képe a közmédia oldalán?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Milliárdos nagyságrendű állami pénzből gazdálkodik a közmédia új sporttelevíziója, az M4 Sport, amely olyan nagyágyúkat vonultat fel, mint Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor és Knézy Jenő, viszont úgy tűnik, hogy az MTVA háttérstábjában még akadnak bizonyos problémák…

Vasárnap 18 órától a Diósgyőr ferencvárosi vendégjátékát közvetítik a köztévében, a mediaklikk.huoldalon pedig egy hatéves képpel reklámozzák a mérkőzést.

Azonnal szemet szúrhat, hogy Balajti Ádám a DVTK piros-fehér keresztcsíkos mezét viseli, amelyen az NB I korábbi neve, a Soproni Liga látható az emblémán. A találkozót 2009. július 29-én játszották a Fradi régi otthonában, az Albert-stadionban. Az Aczél Zoltán és Benczés Miklós által edzett diósgyőriek 2-0-ra kikaptak a Ligakupa A-csoportjának második fordulójában.

A fővárosi zöld-fehérek akkori edzője, Robert Davison mindössze négy magyar játékosnak szavazott bizalmat, és közülük az egyik, Ferenczi István szerezte mindkét gólt. További érdekesség, hogy két légiós kapusunk közül a hazaiaknál Megyeri Balázs a kispadon kapott helyet, a vendégeknél pedig Köteles László végigvédte a találkozót.

Mindez persze nem magyarázat arra, mit keres egy hatéves Ligakupa-meccs képe a közmédia oldalán 2015 nyarán?!

Olvasói sztorik