NB I

Mi történt a Fradi-közvetítéssel?

Frissítve: a Magyar Telekom szerint áramellátási hiba miatt szakadt meg a közvetítés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

LEGFRISSEBB:

Áramellátási hiba miatt szakadt meg vasárnap este a Haladás–Ferencváros bajnoki találkozó élő közvetítése az M4 csatornán – közölte a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatósága.

„A tegnap esti órákban áramellátási hiba következtében Szombathelyen és környékén az ügyfelek problémát tapasztalhattak a Telekom otthoni és mobil szolgáltatásaiban. A hiba miatt a mérkőzés utolsó negyedórájában megszakadt a Haladás–Ferencváros találkozó élő közvetítése is az M4 csatornán” – áll az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményben, amely arra is kitér, hogy „a probléma még az esti órákban elhárult, és azóta a Telekom szolgáltatásai ismét hibamentesen működnek”.

A cég egyúttal elnézést kér az érintett ügyfelektől a kellemetlenség miatt, és köszöni türelmüket és megértésüket.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az éjszaka közölte az MTI-vel, hogy a Magyar Telekomnál bekövetkezett hiba miatt szakadt meg az élő közvetítés. Az MTVA tájékoztatása szerint a mérkőzés kép- és hangközvetítésének szolgáltatását a Magyar Telekomtól rendelték meg, amelyet a vállalat a szolgáltatási területen bekövetkezett hiba miatt nem tudott biztosítani.

A közvetítés megszakadásakor a Ferencváros 1-0-ra vezetett, de a hajrában – amit már nem lehetett látni – még egy gólt szerzett. A mérkőzést hétfő este 10 órakor az M4 Sport teljes egészében megismétli – tudatta az MTVA.

Frissítés:

A vasárnapi Haladás–Ferencváros bajnoki meccs élő közvetítése a Magyar Telekomnál bekövetkezett hiba miatt szakadt meg – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vasárnapról hétfőre virradóra az MTI-vel.

Az MTVA tájékoztatása szerint a mérkőzés kép- és hangközvetítésének szolgáltatását a Magyar Telekomtól rendelték meg, amelyet a vállalat a szolgáltatási területen bekövetkezett hiba miatt nem tudott biztosítani. Mint írják, a szolgáltató hivatalos tájékoztatása a konkrét műszaki hibával kapcsolatban még nem érkezett meg az MTVA-hoz.

Korábban írtuk:

Nem az MTVA oldalán jelentkezett az a műszaki probléma, amely miatt megszakadt a Haladás–Ferencváros élvonalbeli mérkőzés élő közvetítése vasárnap este, az OTP Bank Liga első fordulójában – tájékoztatta az MTVA vasárnap az MTI-t.

Az MTVA jelezte, hogy az FTC által 2-0-ra megnyert mérkőzés második találatát, amelyet a szlovák Stanislav Sesták szerzett a 95. percben, a későbbiek folyamán láthatják a nézők az M4 Sporton.

A technikai problémáért és a kellemetlenségért szíves megértésüket és elnézésüket kérjük! – áll a tájékoztatásban, amely arra nem tért ki, hogy mi okozta a problémát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!