NB I

Rocchi is csak jót mesélt az NB I-ről

A Haladásnál próbázó Lazio-csatár, Ettore Mendicino szerint nem szabad lenézni a magyar bajnokságot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a Szombathelyi Haladással edz a Lazio csatára, Ettore Mendicino. A 25 éves olasz játékos pénteken kapcsolódott be a közös munkába, a helyi Lalaziosiamonoi portálnak pedig már interjút is adott első tapasztalatairól.

Mint mondta, már az előző idényt szintén Szombathelyen töltő Lazio-legenda, Tommaso Rocchi pozitív tapasztalatait is meglepően hallgatta, s megállapította, bizony nem szabad leírni a magyar bajnokságot.

– Még nem beszéltünk célokról, ez egy teljesen friss lehetőség számomra. Ez egy más helyzet, mint az olaszországi lehetőségek, ahol nehéz helyzetben van a futball. Tommaso Rocchival is beszéltem, és teljesen meglepett, amit mesélt. Úgy hiszem, el kell felejtenünk azokat az előítéleteket, amiket az olyan bajnokságokkal szemben fogalmaztunk meg, mint például a magyar – vélekedettEttore Mendicino.

Mint azt a cikk megjegyzi, Rocchit válthatja a klubnál a támadó. Mint ismert, a 38 éves csatár 17 bajnokin segítette a Haladást az elmúlt idényben, melyeken három gólt szerzett.

– Persze, senki sem felejti, hogy ki is az a Tommaso Rocchi. Sztárként kezelték, ahogy azt meg is érdemli – tette hozzá Mendicino.

Ahogy az kiderült, a játékosnak vannak más ajánlatai is a Haladásén kívül. Kapkodni azonban nem fog, hiszen még érvényes szerződése van a Laziónál.

– Olaszországban több klubbal is tárgyalok, lenne lehetőségem a Serie B-be vagy a harmadosztályba is visszatérni. Kapkodni azonban nem kell, hiszen még egyéves szerződésem van a Laziónál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik