NB I

Lazio-csatárt igazolhat a Szombathelyi Haladás

Ettore Mendicino próbajátékon vesz részt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A 25 éves Lazio-csatár, az olasz Ettore Mendicino szerepel próbajátékon a Szombathelyi Swietelsky-Haladásnál.

Noha Király, Bosnjak, Alcibiade, Stef és Thomas Wils, Gosztonyi, Batarelo, Popin személyében már nyolc játékost igazolt a nyáron a klub, elképzelhető, hogy újabb labdarúgóval bővül a keret – írja a csapat hivatalos honlapja.

A Lazio 25 éves csatára, Ettore Mendicino péntek délelőtt a csapattal edz, a szakmai stáb hamarosan eldönti, szüksége van-e rá. Mendicino Lazio-nevelés, ám klubja rendre kölcsönadta, négy elsőosztályú olasz bajnokit tudhat maga mögött. Kölcsönben szerepelt a Crotonében, Ascoliban, Gubbióban, Tarantóban, a Comóban, legutóbbi két szezonját a Salernitánában töltötte, csapatával megnyerte a harmadosztályt, és feljutott a Serie B-be. Mendicino az elmúlt két évben a Salernitana színeiben 48 bajnokin 15 gólt szerzett, a legutóbbi harmadosztályú bajnokságban 12/5 a mutatója.

A 184 cm magas 78 kg-os futballista korábban szerepelt hazája U16, U20 és U21-es válogatottjában, jövő nyárig szóló szerződése van a Lazióval, amellyel a 2008–2009-es szezonban olasz kupát nyert. Amennyiben szerződteti a Haladás, vélhetően kölcsönben érkezne.

Olvasói sztorik