NB I

Remili: bokasérülés után újra edzésben

A Vasas csapatkapitányát le kellett cserélni a diósgyőri mérkőzésen, de szombaton már játszana.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Csupán 52 percig tartott a szezonnyitó Remili Mohamed számára. A Vasas játékosát a második félidő elején le kellett cserélni, mert egy párharcot követően fájdalmai voltak, csak a lábát húzva tudta elhagyni a pályát. Mint kiderült, aláfordult a bokája az esetnél – írta azangyalföldi klub honlapja.

A csapatkapitány kedden újra edzésbe állt, és elmondta, hogy már a szombati, Újpest elleni meccsen szeretne ismét játszani, mert az ijedtség nagyobb volt, mint a tényleges baj.

– Mint kiderült a lábközépcsontjaim közötti izmok rándultak meg, ami miatt erős szúró fájdalmat éreztem az elmúlt napokban. A lényeg, hogy a csontom és az ízületem sem sérült meg – mondta Remili Mohamed. – Szombat óta intenzív fájdalomcsillapító kúrán vagyok, ami sokat használ. Emellett Kubó Ádám masszőrünk arany kezeinek köszönhetően vasárnap és ma egy-egy órás lábfejmasszázst kaptam, ami sokat javított az állapotomon. Szerencsére így már kedden bekapcsolódhatok az edzésmunkába, aminek nagyon örülök, mert így nem hagyok ki több edzést. Az Újpest ellen szeretnék játszani.

Remili hozzátette is, hogy Nikházi Márk telefonon azóta felhívta, és elnézést kért az esetért, ő maga természetesen szándékosságot nem is feltételezett róla.

Olvasói sztorik