NB I

Telt ház várható Békéscsabán

Váczi Zoltán végzi el a kezdőrúgást vasárnap.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hosszú idő után ismét az élvonalban szerepel a Békéscsaba, amely vasárnap este éppen az ősi rivális Debrecen ellen játssza az új szezon első mérkőzését.

A klub honlapjának cikke szerint lassacskán biztosra vehető, hogy telt ház várható a Kórház utcában. Az érdeklődés egyre nő, és a szurkolók szerencsére komolyan veszik az elővételes belépővásárlást. Amikor a rendszer is úgy akarja, a jegyek és a bérletek értékesítése jó ütemben halad. Sorban állás inkább a klubkártyák kiváltásánál fordulhat elő…

A C- és C1-szektorok szinte teljesen megteltek, itt már csak néhány hely szabad. Az A- és a B-szektorban, a tribünön és fedett lelátón még van hely. Szombaton reggel 8 órától este 6-ig várják az érdeklődőket, és ha továbbra is ilyen ütemben érkeznek, akkor lehet, hogy vasárnap már nem is nyit ki a pénztár.

A DVSC szimpatizánsai is szép számmal képviseltetik magukat, így minden körülmény adott lesz a jó hangulathoz. A nézőket vadonatúj büfékkel, bővített választékkal és megfelelő sebességű kiszolgálással várják. Az új eredményjelző is készen áll, a sajtó és VIP-rész komplett felújításon és bővítésen esett át – a nagy érdeklődésre való tekintettel és az akkreditációk számából már látszik, hogy a régi kapacitás kevés lett volna. A hangrendszer szintén megújult, vagyis a stadion 95 százalékos készültségi fokban van, a mérkőzés előtti napra már csak a finomhangolás maradt.

A mérkőzés kezdőrúgását egyébként az Előre legendás alakja, a debreceni születésű Váczi Zoltán végzi majd el, de további meglepetésekkel is szolgálnak a hazaiak.

Olvasói sztorik