NB I

Maratoni hatósági pályabejárás volt Békéscsabán

Alapvetően csak néhány, aránylag gyorsan kezelhető és megoldandó feladat megoldása szükséges.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Csütörtök reggel ismét nagy volt a zsongás a Kórház utcai székházban, hiszen 10 órára megérkeztek a hatóságok képviselői a kötelező, és korábban már egyeztetett pályabejárásra, biztonsági felülvizsgálatra. A rendőrség, a katasztrófavédelem, a mentők, a Vagyonkezelő ZRt., a Valton Security és a Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. munkatársai köszöntötték egymást, és gyors egyeztetés, valamint a korábbi megbeszélések eredményeinek felelevenítése után elvégezték a szükséges vizsgálatokat.

Alapvetően csak néhány, aránylag gyorsan kezelhető és megoldandó feladat megoldása szükséges, így a bejárás sikerrel zárult. Nincs tehát akadálya az első osztályú nyitómérkőzésnek. A jegyzőkönyvek és szükséges dokumentációk aláírása után a felek megállapodtak, hogy a következő hét első napján még egy gyors ellenőrzést tartanak, hogy minden folyamatban lévő és új módosítás megvalósulását megtekintsék, és amennyiben szükséges, korrigálják. Hangsúlyozták, hogy közös érdek a mérkőzés zökkenőmentes lebonyolítása, és biztosították egymást a hatékony és gyors együttműködésről.

A részletekbe menő tanácskozás – érthető módon – egészen délután kettő óráig tartott, hiszen az első osztály egész más szintet képvisel és rengeteg újdonsággal szolgál a rendezés és biztosítás tekintetében is. Aklub honlapjának cikkébena vezetők megköszönték a hatóságok gyors, eredményes munkáját, segítségét és konstruktív hozzáállását.

Olvasói sztorik