NB I

Bejelentették a változásokat Békéscsabán

Thomas Prasler, Király Patrik és Balázs Richárd valóban távozhat, illetve távozott az újonctól.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Közeledik a bajnoki rajt, de az élvonalban újonc Békéscsaba kerete még mindig folyamatosan változik és képlékeny állapotban van. Mivel csütörtök délelőtt lesz a csapat hivatalos fotózása, ezért valószínűsíthetően 48 órán belül pontot tesznek a folyamatban lévő ügyek végére.

Zoran Szpisljak vezetőedző tájékoztatása alapján a klub honlapja kedden délután megírta, amiről a Rangadó.hu korábban elsőként beszámolt: Thomas Prasler és Király Patrik szabadon igazolható lett, míg Balázs Richárddal szerződést bontott a klub.

Tárgyalások folynak Bényei Balázs, Georgie Korudzsijev és Slavko Damjanovics, valamint Vaszicsku Gergő (Puskás Akadémia) leigazolásáról. Aláírás-közeli állapotban van Oláh László szerződése, de véglegesítésről csak a vezetői pecsét és aláírás után beszélhetünk.

Így aztán nagy a jövés-menés a liláknál, hiszen Tölgyesi Viktor, Vólent Roland, Balogh Miklós, Balogh Milán és Póser Dániel is elhagyták az Előrét, Kertész Tamás pedig visszatér Debrecenbe – bár az ő ügyében még egyezkedik a két klub. A folyamatban lévő igazolásokon kívül még mindig két-három jelölt érkezhet, ezért a végleges keret meghatározása és a szerződésekkel kapcsolatos döntéshozatal továbbra sem egyszerű feladat – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik