NB I

Megvan Bene utódja Diósgyőrben

Sütő Szilárd lett a DVTK utánpótlás szakmai igazgatója.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Bene Ferenc távozásával megüresedett a DVTK utánpótlás szakmai igazgatói pozíciója, amelyet a klub honlapjánakvasárnapi cikke szerint Sütő Szilárd foglalt el.

A 35 éves szakember labdarúgóként Egerben ismerkedett a sportággal, majd családi okok miatt az Egyesült Államokban tanult és futballozott. Pályafutása során légiósként szerepelt Dél-Koreában, edzői licence megszerzését pedig Angliában kezdte. Hazatérése után lehetőséget kapott a BVSC-nél, majd a Ferencvárosnál is. Az NB I-ben pályaedzőként dolgozott Zsivóczky Gyula mellett a Lombard Pápa alkalmazásában is, majd a Győri ETO-hoz került.

– Sütő Szilárd személyében megtaláltuk azt a szakembert, aki mind szakmailag, mind emberileg alkalmas arra, hogy a nem kevés munkával felépített, a közelmúltban új alapokra helyezett diósgyőri utánpótlásképzésben folyó munka folyamatossága ne szakadjon meg. Mint arról már korábban beszámoltunk, a DVTK él a lehetőséggel és önálló csapatot indít az NB III-ban is. Ennek a csapatnak is – az utánpótlás szakmai igazgatói feladatai mellett – Sütő Szilárd lesz a vezetőedzője – mondta Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója.

Olvasói sztorik