NB I

Bori Gábor maradhat a Vasasnál

Sajtóértesülések szerint Szalai Vilmos pedig az NB II-es Mezőkövesdnél maradhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két DVTK-kölcsönjátékos helyzete tisztázódni látszik: a Diósgyőr játékosaként az előző szezont a Vasasnál töltő középpályás, Bori Gábor marad az angyalföldieknél, erről állapodott meg szóban egymással Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója és Vancsa Miklós, a fővárosi klub ügyvezetője – írja a Borsod Online.

Szalai Vilmosról – aki a DVTK-nál játszott, azok után, hogy Mezőkövesdről kikölcsönözték – úgy nyilatkozott Tóth László, a kövesdiek szakmai igazgatója még csütörtökön délelőtt, hogy ezen a héten eldőlhet a sorsa, ha nem másik együttesnél folytatja, akkor hétfőn Kövesden csatlakozik az NB II-es gárda keretéhez. Estére annyiban tisztult Szalai helyzete, hogy miután a DVTK igazolt egy védőt, biztossá vált, hogy a Diósgyőr nem veszi újra kölcsön a Mezőkövesd játékosát.

Árki Gábor sportigazgató csütörtökön este arról számolt be az Észak-Magyarországnak, hogy sikerült mindenben megegyeznie, és a szerződést aláírnia Tamás Márkkal, akinek kedden járt le a Puskás Akadémiánál a kontraktusa. A 21 éves védő a Diósgyőr idei harmadik új igazolása, illetve a keret negyedik új tagja, hiszen a Dunaújváros PASE-től, kölcsönjátékból visszatérő Nikházi Márk, valamint a Győri ETO FC-tól érkezett Lipták Zoltán, és az MTK-tól igazolt Halmai Ramón neve szerepelt eddig a beszerzési listán.

Vagyis Tamás Márk a DVTK pénteken 18 órakor kezdődő edzőmeccsén, Leobenben, az izraeli Maccabi Tel-Aviv ellen elvileg pályára léphet, de szerepeltetésére kicsi az esély, hiszen az utazás miatt aligha lesz friss, és a csapattársakat, és a stábot is meg kellene valamennyire ismernie.

Olvasói sztorik