NB I

Fröhlich Roland aláírt Pakson

Hároméves szerződést kötött a Pécsről távozó dunaföldvári csatár.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden aRangadó.hu írta meg elsőként, hogy a Paks csapatában folytatja pályafutását a licenchiány miatt az NB III-ba visszasorolt Pécs csatára, Fröhlich Roland. Ő a tolnaiak nyári első igazolása, három évre szóló szerződést írt alá szerdán délután.

– Többen is bejelentkeztek, de végül úgy döntöttem, hogy itt folytatom. Úgy gondolom, az én stílusom illeszkedik a paksi focihoz, és így nem lesz nehéz a beilleszkedés. Ráadásul Tolna megyei vagyok, és mindig figyelemmel kísértem a Paks helyzetét az élvonalban. Ha tehettem kijártam a mérkőzésekre is. Szóval úgy érzem, jó döntést hoztam – nyilatkozta új klubja honlapján Fröhlich Roland.

Szerinte nem volt véletlen az elmúlt szezonban megszerzett ötödik helyezés, és néhány új játékos érkezése biztosíték lehet egy újabb jó szezon elérésére Pakson.

– Az elmúlt hetekben otthon edzettem, és ma volt az első hivatalos tréningem. Szerintem nincs semmi különösebb probléma az erőnlétemmel. A csütörtöki felkészülési mérkőzésen, az Apollon Limasszol ellen még nem, de szombaton a Honvéd ellen már pályára fogok lépni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik