NB I

Bosnjak szívesen tért vissza a Haladásba

A Szombathelyre igazoló balhátvéd reméli, hogy ismét sikeres időszakot élhet át a csapattal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Múlt héten jelentették be, hogy a Haladás szóban megállapodott a 29 éves Predrag Bosnjakkal és klubjával, az FTC-vel, hogy a balhátvéd két évig, 2017. június 30-ig Szombathelyen folytatja pályafutását. A vajdasági játékos korábban egy éven keresztül már szerepelt a Haladásban, és remek teljesítményével felkeltette a Ferencváros figyelmét. Bosnjak a nyíregyházi kölcsönben töltött tavasz után hétfőtől már régi-új csapatával készül a következő szezonra, sőt a szerződését is aláírta.

– Hétfőn megérkeztem Szombathelyre, és délután az első edzésen is részt vettem – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére Predrag Bosnjak. – A nyíregyházi kölcsönszerződésem június harmincadikáig érvényes, de kaptam engedélyt, hogy már a Halival készüljek. Arra számítok, hogy minden rendben lesz, ha jól tudom, a Haladás és a Fradi mindenben megegyezett.

A tavasszal kölcsönben Nyíregyházán szereplő játékost más klubok is keresték, de szívesen tért vissza Szombathelyre; abban bízik, hogy ismét sikeres évet zárhat.

– Volt még néhány érdeklődő klub, de nem sokat gondolkodtam. A legkomolyabb megkeresés a Haladástól volt, rögtön felvették a kapcsolatot a Fradival is. A Ferencváros játékosaként az érdeklődőknek nem velem és a menedzseremmel, hanem először a Fradival kellett tárgyalnia. A Haladás ezt megtette, és elsőként megegyezett a fővárosiakkal. Remélem, minden rendben lesz. A bajnokság vége után elmentem egy kicsit pihenni, akkoriban mondta a menedzserem, Illés Zoltán, hogy ajánlat érkezett a Halitól, mit szólok hozzá? Mondtam, hogy szívesen jövök, és néhány nap alatt rendeződtek is a dolgok. Nem is akartam tovább várni más ajánlatokra. Voltam már Szombathelyen egy évet, és nagyon jól éreztem magam. Remek időszak volt, és remélem, most is sikeresek leszünk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik