NB I

Újabb szerződésbontás a Fradinál

Predrag Bosnjak távozik; Ugrai Rolandot kölcsönadják, de élni kívánnak az opciós jogukkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ugrai Roland a Ferencváros játékosa marad, de a következő bajnoki szezont kölcsönben máshol tölti – mondta a Rangadó.hu érdeklődésére a játékos ügyeit intéző iroda képviseletében Illés Zoltán.

– Ugrai Roland ügyében megállapodtunk, hogy a Fradi a több játéklehetőség érdekében egy évre kölcsönadja. Végleg elengedni egyáltalán nem akarják, olyannyira, hogy a szerződésében szereplő opciós évet már most érvényesíteni kívánják – magyarázta Illés Zoltán. – Közösen úgy látjuk, hogy jobban tud játszani és bizonyítani olyan csapatban, ahol nincs olyan eredménykényszer, mint a Ferencvárosban. Busai Attila esete jó példa, hiszen ő önbizalommal telve tért vissza Szolnokról. Rolanddal kapcsolatban három-négy NB I-es csapattól is kaptunk már ajánlatot, rövid időn belül eldől, hol folytatja.

Egyelőre a magyar válogatottban is szerepelt Predrag Bosnjak is az FTC játékosa, de a tavaszt Nyíregyházán töltötte, kölcsönben.

– Leandro érkezése és Ramírez végleges megszerzése után a Fradi korrekten felajánlotta a szerződésbontás lehetőségét. Ebben a pillanatban három érdeklődő van iránta, ezek közül az egyikkel nagyon közel állunk a megegyezéshez.

A két ferencvárosi játékoson kívül Illés Zoltán egy tapasztalt és egy fiatal labdarúgó közeljövőjéről is beszélt. Bori Gábor az előző szezont Diósgyőrben kezdte, de a Vasasban fejezte be. Mivel az NB II-es bajnok angyalföldieknél azonnal alapemberré vált, minden meccs kezdő volt, gyakorlatilag biztos, hogy náluk folytatja.

Németh Máriónak élő szerződése van a Haladással, az ő helyzetét mindenképpen segíti, hogy csapata bennmaradt az élvonalban. Mészöly Géza korábban az U19-válogatottnál már volt az edzője, sőt akkoriban a fiatal játékos volt a csapatkapitány. A tréner most is számol vele, nem téma az eligazolása – bár ha a világbajnokság hátralévő meccsein (mert reméljük, több lesz) a teljesítményével felkelti egy-két külföldi klub érdeklődését, akkor a Haladás is jól járhat…

Olvasói sztorik