NB I

Leandro aláírt a Fradihoz

A magyar válogatott játékos kilenc év után tért vissza a zöld-fehérekhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az FTC előszerződést kötött korábbi játékosával, a 12-szeres magyar válogatott Leandro de Almeidával. A brazil születésű labdarúgó szerdán a szerződését is aláírta. Az elmúlt öt és fél évet az Omonia Nicosiánál töltötte. Ennyi idő után érthető, hogy nehezen hagyta ott a ciprusi együttest, ám a Ferencváros hívására nem tudott nemet mondani.

– Sok ismerős arccal találkoztam, olyan érzés, mintha hazatértem volna. Jók a körülmények, minden adott a Ferencvárosnál, hogy sikeres időt töltsek itt. Persze nehéz volt ott hagyni az Omoniát is, de a családommal közösen úgy döntöttünk, hogy hazajövünk – mondta régi-új klubja honlapján.

Leandro akár már júliusban, az Európa Liga első selejtezőkörében szembekerülhet a szintén zöld-fehér ciprusi csapattal, de inkább későbbi alkalmat választana a viszontlátásra.

– Nem örülnék neki, ha ilyen hamar kellene az Omonia ellen játszanunk. Inkább majd a csoportkörben! Nekem nagy álmom az Európa Liga főtáblájára jutni, hiszen a nicosiaiakkal többször is nagyon közel jártam hozzá. Legutóbb a Dinamo Moszkva ellen a 93. percben kapott góllal estünk ki. 2004-ben a Ferencvárossal az UEFA-kupában már eljutottunk a csoportkörig. Remélem, hogy most az Európa Ligában is felkerülünk a főtáblára.

Olvasói sztorik