NB I

Predrag Bosnjak a Haladásba igazol

Megállapodott a Ferencvárossal a szombathelyi klub.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Haladás szóban megállapodott a 29 éves Predrag Bosnjakkal és klubjával, az FTC-vel, hogy a balhátvéd két évig, 2017. június 30-ig a szombathelyieknél folytatja pályafutását – írja a klub honlapja.

Bosnjak korábban már futballozott Szombathelyen, 2013 nyarán igazolta le Veszprémből a Haladás, majd 2014 nyarán távozott a vasi megyeszékhelyről, amikor az FTC megvásárolta. A fővárosiak 2015 telén kölcsönadták Nyíregyházára.

A Rangadó.hu érdeklődésére a magyar válogatott játékos ügyeit intéző menedzseriroda képviseletében Illés Zoltán elmondta: köszönet illeti az FTC vezetőit, akik az ügyintézés során pozitívan álltak a védőhöz, és elsősorban az ő érdekeit tartották szem előtt. Bosnjak ezen a héten Nyíregyházán és a Ferencvárosnál intézi a papírmunkát, majd a jövő héten csatlakozik a Haladás keretéhez, ahol remélhetőleg ugyanolyan jó teljesítményt nyújt majd, mint korábban.

Illés hozzátette: még nem született végleges megállapodás a Haladás és a játékos között, néhány részletet még egyeztetniük kell a feleknek, de ezzel minden bizonnyal nem lesz probléma.

Olvasói sztorik