NB I

Kapust igazolt a Puskás FC

Pogacsics Krisztián a felcsútiak legújabb szerzeménye; a szintén győri Dinjart is bejelentették.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Pogacsics Krisztiánnal lett teljes a Puskás Akadémia FC kerete kapus poszton. Az 1985-ös születésű hálóőr a Győri ETO FC csapatától érkezett a klubhoz, de román másod és görög első osztályú tapasztalattal is rendelkezik – írja a klub honlapja.

Marko Dinjar szintén a Rába-partról igazolt Felcsútra. Az eszéki származású 29 éves középpályás az NK Osijeknél eltöltött öt év után egy rövid ideig Oroszországban futballozott, majd 2009-től egészen mostanáig a győri együttest erősítette, így tagja volt a 2012–2013-as szezon bajnok csapatának. Pogacsics Krisztián és Marko Dinjar is egy plusz egy évre kötelezte el magát a Puskás Akadémia FC-hez.

– Nagyon jól ismerem a közeget, hiszen hatodik éve futballozom Magyarországon. Az új csapattársaim közül is sokakat ismerek már egy ideje, jól érzem magam köztük. Sokkal inkább a pályán a teljesítményemmel szeretnék bemutatkozni, mint szavakba önteni, hogy milyen játékos vagyok. Úgy gondolom, minden adott ahhoz, hogy remekül szerepeljünk a bajnokságban. Megtiszteltetésnek érzem, hogy egy egykori világklasszis játékos adja át a tapasztalatait nekünk, ha valakitől érdemes tanulni, az ő. Keményen dolgozunk az edzéseken azért, hogy kihozzuk magunkból a legtöbbet és igazi csapattá formálódjunk – nyilatkozott Marko Dinjar a puskasakademia.hu-nak.

– Minden adott a klubnál ahhoz, hogy csak a futballra koncentráljunk. Sok fiatal tehetség van a csapatban, akiket szerintem mi idősebb játékosok jól ki tudunk egészíteni. Három jó képességű kapusa van a csapatnak, ami jó értelemben versenyhelyzetet teremt. Meg fogunk harcolni a helyünkért, de ez nem azt jelenti, hogy ne segítenénk egymást a srácokkal mindenben. Mindenki tiszta lappal indul, meglátjuk ki fog állni a kapuban a bajnokság kezdetén. Az edzések pörgősek, hajtósak, kis túlzással többet vagyunk a levegőben, mint a talajon, de ez így van rendjén. Szeretnénk meglepetést okozni a teljesítményünkkel – összegzett Pogacsics Krisztián.

Olvasói sztorik