NB I

Furcsa tévedés Felcsúton

Szélesi Zoltánnak esze ágában sincs visszavonulni, de még kérdéses, hogyan alakul a jövője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Puskás Akadémia csapata szerdán kéthetes edzőtáborba utazik a szomszédos Ausztriába, de még képlékeny, hogy milyen játékoskerettel.

Egyelőre nagy a csend a felcsúti dombok között. Az új vezetőedző, Robert Jarni immár egy hete együtt dolgozik a Puskás Akadémia csapatával és a lehetséges új szerzeményekkel. A múlt héten Mészáros Lőrinc kuratóriumi elnök meglepő bejelentést tett, miszerint Tóth Balázs és Szélesi Zoltán visszavonulnak, de más munkakörben maradnak Felcsúton.

Az akkor éppen a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő válogatott összetartásán tréningező Szélesi cáfolta a hírt: esze ágában sincs visszavonulni, de még kérdéses, hogyan alakul a jövője. Tóth Balázs még gondolkodik a folytatáson – ha fizikálisan bírná is a következő első osztályú szezont, a térde nem biztos.

A győri Marko Dinjar, a pécsi Branko Pauljevics és Márkvárt Dávid, illetve a székesfehérvári Horváth Tamás érkezéséről, valamint Braniszlav Danilovics távozásáról korábban már írtunk. A feol.hukeddi cikke szerint a szlovákiai kapus, Lubos Hajdúch búcsút intett Felcsútnak, azonban érkezhet a bajnok Videoton csapatkapitánya, Sándor György!

Olvasói sztorik