NB I

Alapemberként lenne bajnok

A Ferencváros légiósa, Michal Nalepa sikeresen szereplésre vágyik az Európa Ligában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A felkészülés első hetében minden nap két edzés vár a Ferencváros labdarúgóira. Mivel több játékos felnőtt- vagy utánpótlás-válogatottbeli szereplése miatt erre a hétre pihenőt kapott, egyelőre még nem a teljes keret készül Thomas Doll irányítása alatt – ennek megfelelően a csapat szűkített pályán játszott a keddi gyakorlás végén. A lengyel hátvéd, Michal Nalepa szerint ez nem jelent problémát.

– Mivel az elmúlt szezonban nagyon jól összeszokott a csapat, ez a néhány nap biztosan nem lesz rossz hatással az egységünkre. Persze várjuk vissza a többieket is, de így is hasznos munkát tudunk végezni az edzéseken – mondta a klubhonlapnak.

Nalepa tavaly nyáron csatlakozott a Ferencvároshoz, a tavaszi szezonban pedig már alapembernek számított a zöld-fehér védelem tengelyében. A légiós továbbra is keményen dolgozik, hogy az új idényben is rendszeres tagja legyen kezdőcsapatnak.

– Bár nem volt hosszú szünetünk, ennek megvan a jó oldala is. Nem sokat vesztettünk az erőnlétünkből, így nincs szükség annyi felkészülési időre, amennyit télen dolgoztunk. Jó újra edzeni, várjuk az új szezon mérkőzéseit. Szeretném megtartani a helyemet az alapcsapatban, sikeresen szerepelni az Európa Ligában, és bajnok akarok lenni a Ferencvárossal – fogalmazott.

Az Európa Ligában július elején már tétmérkőzést játszik a csapat. Az ellenfél kilétére a június 22-i sorsoláson derül fény. Az NB I 2015–2016-os idénye pedig a július 17-19-i hétvégén veszi kezdetét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik