NB I

Munkába állt a Ferencváros

A rövid szünetet követően vasárnap ismét együtt edzett a kupagyőztes Fradi kerete.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A tavaszi menetelés – amely során három sorozatban is a végső elsőségért küzdött az FTC – sokat kivett a játékosokból, azonban az európai kupaszereplés miatt sikerre éhesen álltak újra munkába vasárnap. Az U20-as világbajnokságon szereplő fiatalok, valamint a Finnország ellen diadalmaskodó felnőtt válogatott ferencvárosi különítménye további egy szabad hetet kapott, bár Nagy Ádám, Nagy Dominik és Popov Patrik ennek ellenére kilátogatott az edzésre – írja a fradi.hu.

Az első nap erőnléti edzéssel indult, amit jó hangulatú labdás játékok követtek. A szünet ellenére rögtön nagy kedvvel és elánnal dolgoztak a játékosok.

– A szabadság nagyszerű volt, és noha nekünk és a játékosoknak is rövidnek tűnt, edzőként valamivel könnyebb ezt kezelni – kezdte Thomas Doll vezetőedző. – Ebből persze senkinek sem lehet problémája, hiszen mind imádjuk a futballt. A munkába visszatérni nem nehéz, hiszen mindig új célokért küzdhetünk. Az idényre való felkészülés pedig kifejezetten fontos, láttuk ezt a tavaszi szezon során is. Az első napokban teszteket végzünk a játékosokon, az elsődleges cél pedig az, hogy mindenki utolérje saját magát. Már július másodikán mérkőzést játszunk, arra pedig fel kell készülnünk időben. Válogatott játékosainknak ráadásul még egy szabad hetük van, de mindenre felkészült tervvel kezdjük a szezont.

A Fradinál egyelőre két ellenfél már biztos az edzőpartnerek közül:

Június 18. csütörtök, 17 óra: Bonyhád VLC, helyszín: Népliget

Június 21. vasárnap: Dunaszerdahelyi AC (szlovákiai), helyszín: Népliget

Olvasói sztorik