NB I

Haladás: harmincan kezdték a felkészülést

A Bp. Honvéd és a Kecskemét korábbi védője, Ivan Lovrics próbajátékon szerepel a csapatnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerda este a Rohonci úti stadionban elkezdte a felkészülést a következő szezonra a Szombathelyi Swietelsky-Haladás csapata. A kapusokkal együtt körülbelül harminc játékos vett részt a tréningen, amelynek elején koordinációs gyakorlatok, majd labdával való ismerkedés volt a program.

Leandro Martínez, Halmosi Péter és Németh Márió hétfőig pluszpihenőt kapott, szerelést húzott viszont a kölcsönből visszatérő Medgyes Zoltán, Kulcsár Kornél, Zsirai Martin, Nagy Olivér és Andrij Jefremov is. Bár Rózsa Dániel korábban már eldöntötte, hogy nem a Haladásban képzeli el a jövőjét, egyelőre érvényes szerződése miatt még a zöld-fehérekkel edz. Hasonló cipőben jár Iszlai Bence is, aki eddig még nem kötelezte el magát a Halihoz, igaz, más csapathoz sem.

Új arc a hosszú légióskodás után visszatérő válogatott-rekorder kapus, Király Gábor, valamint a legutóbb Kecskeméten szereplő hátvéd, Ivan Lovrics volt. Utóbbi próbajátékon vesz részt Szombathelyen. Predrag Bosnjak egyelőre még nem érkezett meg a csapathoz.

Jó hír, hogy Katona Máté felépült, Dudás Ádám és Fehér Zoltán viszont az előző szezonbeli sérülése miatt egyelőre még hiányzott – írja ahaladasfc.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik