NB I

Stieber: „Felemelő érzés volt gólt lőni”

A meccs hőse, Stieber Zoltán pályafutása eddigi legfontosabb góljának nevezte a három pontot érő találatot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Pályafutása első válogatott gólját múlt pénteken, Litvánia ellen lőtte Stieber Zoltán, aki szombat este, Finnország ellen megszerezte a másodikat is, ezzel nyert a magyar csapat 1-0-ra, idegenben.

„Felemelő érzés volt gólt lőni, főleg hogy ez három pontot ért. Csodálatos volt ebben a csapatban játszani. Amiért jöttünk, elvittük Helsinkiből. Nagyon remélem, hogy az ősszel ott folytatjuk, ahol most abbahagytuk és bár nem szabad egy meccsnél tovább előretekinteni, azt is remélem, hogy versenyben leszünk az Európa-bajnoki részvételt jelentő első két helyért” – mondta a Hamburger SV szélsője, akit csapattársai a levegőbe dobáltak az 1-0-ra megnyert finnországi mérkőzés lefújását követően.

A magyar válogatott a pótselejtezőt érő harmadik helyről várja a folytatást úgy, hogy a mögötte negyedik Feröer-szigeteket öt ponttal előzi meg, ugyanakkor a veretlenül éllovas románokkal szemben három, a második északírekkel szemben pedig két pontra csökkentette a hátrányát. A következő két körben ráadásul éppen ezzel a két riválissal küzd meg, azaz reális esélye van, hogy megszerezze a kijutást jelentő első két hely egyikét. A magyarok szeptember 4-én a nagy rivális románokat fogadják, három nappal később pedig Belfastban lépnek pályára.

Olvasói sztorik