NB I

U20: Dárdai Pálnak tetszett a válogatott játéka

A szövetségi kapitány pénteki, debreceni sajtótájékoztatóján az új-zélandi világbajnokságon szereplő utánpótlás-válogatottról is elmondta a véleményét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Bernd Storck vezette U20-as válogatott hétfőn 5-1-re győzött Észak-Korea ellen, majd csütörtökön nagy csatában, 75 percen keresztül emberhátrányban futballozva 2-1-es vereséget szenvedett Brazíliától. Dárdai Pál szövetségi kapitány ez utóbbi mérkőzést nézte meg, és a vereség ellenére tetszett neki a korosztályos együttes játéka.

– A brazilok elleni mérkőzést közösen néztük az A-válogatottal, az első félidőt a hotelban kivetítőn, a második félidőt a buszon Debrecenbe menet – mesélte az MLSZ honlapján Dárdai Pál. – Nagyon szervezett munkát láttam, és egy játékvezetőt, aki nem igazán segített a magyar válogatotton. Nem kell megijedni, pozitívan kell feldolgozni a mérkőzést. Szervezett a társaság, megvoltak a lehetőségek a döntetlenre még emberhátrányban is, ha ezt szépen feldolgozzák a játékosok, Nigéria ellen simán ki lehet harcolni a továbbjutást. Semmi olyat nem láttam, amiről negatívan lehetne beszélni, és akkor is ez marad a helyzet, ha esetleg elmegy a Nigéria elleni mérkőzés. Tetszett a hozzáállásunk, és jó volt az első mérkőzés is, szerintem rendben van a csapat.

Olvasói sztorik