NB I

Carrillo nagyon szeretne maradni

A bajnokcsapat vezetőedzője állítja: a Puskás Akadémiával és a Hajduk Splittel sem tárgyalt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Ferencváros elleni szezonzáró rangadó előtt Joan Carrillo, a bajnok Videoton FC vezetőedzője a Duna World televízióban elmondta, hogy továbbra is nagyon szeretne a székesfehérváriak kispadján maradni, hiszen a szerződése még egy évig érvényes, mivel kijuttatta a csapatot az európai kupaporondra.

A sajtóban a közelmúltban megjelent, hogy a horvát Hajduk Split mellett a Puskás Akadémia egyik edzőjelöltje is a spanyol szakember. Számára hízelgő, hogy külföldön is értékelik a teljesítményét, de ismét hangsúlyozta, hogy nem tárgyalt senkivel, mert jól érzi magát a Videotonnál.

Állítása szerint a klubvezetők közül senki nem közölte vele, hogy esetleg nem maradhat a bajnokcsapat kispadján. Ez ahhoz képest mindenképpen meglepő, hogy az elmúlt másfél hétben kiderült: valószínűleg a francia Bernard Casoni lesz az utódja. Ő már javában tervezi a nyári felkészülést, és azt is elárulta, hogy a Fradi elleni meccsen azok játszanak, akikre a Bajnokok Ligája-selejtezőben is számíthat. Nyilván ezért nem kapott helyet a keretben a lengyel Legiához távozó Nemanja Nikolics.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik