NB I

Áldozatokkal járt a Fradi elleni meccs

Több debreceni játékos is megsérült, sőt van, aki ebben a szezonban már nem is játszhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hatalmas küzdelem zajlott a pályán vasárnap, a Ferencváros–Debrecen bajnoki rangadón (1-1). A hazaiak időnként kemény belépőkkel hívták fel magukra a figyelmet. Ennek meg is lett a következménye, a DVSC játékosai közül többen súlyosabb sérülést szenvedtek.

Ibrahima Sidibének például rácsúsztak a lábára, valószínűleg részlegesen elszakadt a belső oldalszalagja. További vizsgálatok várnak rá, de ha igazolódik a diagnózis, akkor a szenegáli támadó ebben a szezonban már nem léphet pályára. Szintén véget ért a szezon Selim Bouadla számára, ugyanis a bal combhajlítója elszakadt, és három hét pihenő vár rá.

Nagy Zoltánt lekönyökölték a mérkőzésen, bevérzett az alsó szemhéja. Szakály Péternek az Achillesét rúgták meg, nincs nagy baj, néhány nap pihenő után folytathatja a munkát. Korhut Mihálynak a bokáját találták el, de szerdán már ő is csatlakozhat a többiekhez.

Ami a korábban megsérült debreceni játékosokat illeti: Lázár Pált – aki két hete, az egyik edzésen szenvedett porcsérülést a térdében – meg kell műteni, így ebben a szezonban már ő sem játszhat, mint ahogy Nenad Novakovics sem. Az érproblémával küszködő szerb kapust kedden operálják.

Igor Morozov a gyomrával bajlódik, rá is várnak még vizsgálatok. Kulcsár Tamásnak a vádlija fájt, de hétfőn elkezdhette a munkát, és a hosszú sérüléséből felépült Zsidai László is a csapattal edzhet már – írja a dvsc.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik