NB I

Garancsi kérése a szurkolókhoz

A tulajdonos szeretné, ha a drukkerek félretennék az ellenérzéseiket a klubkártyával kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, a Magyar Kupa fináléját a Ferencváros stadionjában rendezik meg. Ennek ellenére a Videoton tulajdonosa, Garancsi István örül a döntésnek.

– Az MLSZ Magyar Kupa-versenykiírásában volt egy nem teljesen egyértelmű pont a finálé helyszínére vonatkozóan. A határozat szerint a Ferencváros stadionja lett kijelölve, azzal a kitétellel, hogy ha a Fradi bejut a döntőbe, akkor újra kell tárgyalni a kérdést. Én viszont már akkor, amikor egy hónappal ezelőtt felvetődött a valós lehetősége egy Vidi–Fradi döntőnek, klubtulajdonosként és MLSZ elnökségi tagként is azt képviseltem, hogy az Üllői úti aréna legyen a döntő helyszíne, még akkor is, ha ezzel feladjuk annak a lehetőségét, hogy semleges pályán vívjuk a finálét – mondta a vidi.hu-nak Garancsi.

– Május huszadikán a bajnokcsapat csaphat össze az ország második legjobb formában lévő csapatával a Magyar Kupáért, ami a sorozatnak is erősíti a presztízsét. Egyvalamit szeretnék kérni a Vidi-szurkolóktól. A klub érdekében tett eddigi, több mint hétévnyi erőfeszítésért, és sikerekért cserébe talán nem is olyan nagy kérés. Megköszönve a buzdítást mindenkinek, aki eddig is ott volt a stadionban, arra kérek minden elkötelezett Vidi-szurkolót, hogy a kupadöntőre és a bajnokság megnyerését megünneplő utolsó hazai meccsre tegyék félre a szurkolói kártyával kapcsolatos fenntartásaikat, és jöjjenek, segítsenek a csapatnak, mert nagy szükség van rájuk a lelátón.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik