NB I

Csapatépítő pecázás Nyíregyházán

Az aranyhalat senkinek nem sikerült kifognia; már csak Pákolicz hiányzik sérülés miatt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden délelőtt edzés, délután pedig csapatösszetartás szerepelt a Nyíregyháza Spartacus programjában. A tréning után összepakoltak a játékosok, de ezúttal nem labdák és cipők kerültek a csomagtartókba, hanem horgászbotok, kapásjelzők, és a főzéshez szükséges eszközök.

A Sóstóhegyen lévő Tüskevár horgásztóhoz ment a társaság, ahol közös főzéssel és horgászással telt a délután. Kapás volt, az aranyhalat viszont senkinek nem sikerült kifognia…

Jó hír a klubnál, hogy gyógyulnak a sérültek. A Puskás Akadémia ellen kevés variálási lehetősége volt Mátyus János vezetőedzőnek. Bár Predrag Bosnjak és Mohamadou Abdouraman is a kispadon ült – sőt utóbbi be is állt –, egyikük sem volt egészséges. Előbbinek a lába fájt, utóbbi pedig beteg volt, így nem edzhetett. Mindketten javulnak, így számíthat rájuk a szakmai stáb az Újpest ellen, csakúgy mint Rezes Lászlóra.

A támadó még az MTK elleni találkozón kapott egy rúgást a lábára, de már teljes értékű munkát végezhet, így ő is bevethető. Letelt Zurabi Arziani és Zoran Kosztics eltiltása is, velük is számolhat a szakvezető. Egyedül Pákolicz Dávid bajlódik még az Achilles-sérülésével, a többiek bevethetők – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik