NB I

Szavazhatnak a szurkolók

Idén is a drukkerek választják meg az év gólját és az év játékosát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Magyar Labdarúgó Szövetség június 1-jén rendezi meg a RangAdó-díjátadót, ahol átadják a szezon legjobbjainak járó elismeréseket.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a 2014–2015-ös évad végén is megtartja a RangAdó-díjátadót, és a hagyományoknak megfelelően két kategóriában a szurkolók véleménye alapján kerül ki a végső győztes. Nyereményjátékkal egybekötött szavazással döntik el, ki lesz az év legjobb magyar játékosa és az OTP Bank Liga legszebb gólja kategóriák győztese.

Az év magyar játékosa kategóriában 15 itthon és külföldön játszó labdarúgóra lehet szavazni, míg az élvonal legszebb gólja kategóriában a tíz legszebb találatra szavazhatnak a szurkolók.

A voksoláson az MLSZ szakmai bizottságának tagjai és a szövetség mérkőzésellenőrei által kiválasztott 15 játékos és tíz gól vesz részt. A szavazás a rangado.mlsz.hu oldalon történik, bárki részt vehet rajta, aki egy email cím megadásával vagy a Facebook-fiókjával regisztrál az oldalra. Egy nap csak egy szavazat adható le, viszont a szavazás ideje alatt naponta lehet újra szavazni. A szavazás május 5-től május 18-án 12 óráig tart.

Mindkét szavazáson öt-öt nyertest sorsolnak ki, akiknek a nyereménye egy magyar válogatott szurkolói mez és egy MLSZ-ajándékcsomag lesz.

Olvasói sztorik