NB I

Kabát közel a visszatéréshez

A térdsérüléssel bajlódó támadó a jövő hétvégén mindenképp ott szeretne lenni a lilák keretében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szerencsétlen időszakot él meg az Újpest rutinos támadója, Kabát Péter, aki több mint fél év kihagyás után térhetett vissza a pályára a tavasz elején, de rögtön márciusban, a DVSC ellen egy szerencsétlen mozdulat miatt ismét megsérült. A csatár egy labdáért folyó küzdelem során térdszalag-húzódást szenvedett, de a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, jövő hétvégén már mindenképp szeretne a keretben lenni.

– Egyre jobban vagyok, csütörtökön már megpróbálok a csapattal edzeni. Járok kezelésekre, mert még érzek fájdalmat, de egyre jobb állapotban van a lábam, és minél előbb szeretnék csatlakozni a társakhoz. Ha esetleg már a héten tudok edzeni a többiekkel, akkor majd meglátjuk, hogy a vezetőedző számít-e rám. A Győrrel játszunk vasárnap, jó lenne ott lenni. Ha most hétvégén még nem is, de a következő héten már mindenképp szeretnék szerepelni a keretben – mondta Kabát Péter.

A Magyar Kupában címvédő Újpest kedden este hazai pályán 4-1-re kikapott a Videotontól az elődöntő visszavágóján, így 5-1-es összesítéssel elbúcsúzott a küzdelmektől.

– Sajnálom a csapatot, mert mindent megtett a két mérkőzésen. Szerettünk volna bejutni a döntőbe, hogy megvédhessük a címünket, de sajnos nem sikerült. A Videoton nagyon jó csapat, és úgy érzem, megérdemelten került a fináléba. Jó lett volna, ha bejutunk, hiszen ez volt az álmunk, ráadásul a Fradival játszottunk volna. Láttam mindenkin, hogy megviselte a dolog, a fiúk nem voltak valami feldobott állapotban. Azonban mennünk kell tovább, hiszen van még öt forduló a bajnokságból, és szeretnénk minél jobb helyezést elérni. Ez maradt, és mindenképp szeretnénk javítani a tabellán elfoglalt helyezésünkön.

Olvasói sztorik