NB I

Egy éves a felcsúti Pancho Aréna

A stadionban rengeteg ember megfordult egy év alatt, mivel az NB I-es bajnokikon túl tizenhét egyéb rendezvény otthona volt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Egy éve, hogy ünnepélyes keretek között átadták Magyarország legszebb labdarúgó-létesítményét, a Makovecz Imre által megálmodott Pancho Arénát – írja a puskasakademia.hu.

Immáron egy éve, hogy Kassai Viktor sípszavára a Puskás-Suzuki Kupa döntőjében útjára indult a labda a Puskás Akadémia-Real Madrid nyitómérkőzésen. Hazai pályán a Puskás Akadémia FC azóta 15 bajnoki mérkőzést játszott, 19 pontot és 16 gólt szerzett. Az élvonal találkozói mellett, a stadionban pályára lépett a PAFC Magyar Kupa-mérkőzésen, a Puskás Akadémia U21-es, U18-as és U17-es csapata bajnoki mérkőzésen, utánpótlás-válogatottak pedig nem egy tétmérkőzésen.

A Pancho Arénában rengeteg ember megfordult egy év alatt, mivel az NB I-es bajnokikon túl tizenhét egyéb rendezvény otthona volt, nem is említve azt a megközelítőleg 6000 érdeklődőt, aki Puskás Akadémia-körúton vett részt, hogy megcsodálja a létesítményt.

Olvasói sztorik