NB I

Most jó lenni alcsútdobozi Felcsút-drukkernek

Hét irányból, ingyenes buszokkal viszik a Pancho Arénába a Puskás-szurkolókat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hétvégén folytatódik a magyar futballbajnokság. A Fradi-szurkolók továbbra is lázadnak a vénaszkenner ellen, Újpesten pedig a vezetők azzal fenyegetőznek, hogy saját maguk zárják be a stadiont egy újabb balhé után. Persze, nem mindenhol ilyen rossz a helyzet, sőt!

A színvonalas futball és a még színvonalasabb szurkolás nagy egymásra találásból a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia is kiveszi a részét, saját szurkolóinak a világ minden tájáról ingyenes buszjáratot indít: „Február 28-án már szervezetten, hét különböző irányból juthatnak el a klubkártyával rendelkező szurkolóink hazai mérkőzéseinkre” – írjaa klub honlapja.

Tehát a székesfehérvári, pátkai, lovasberényi, vértesacsai, alcsútdobozi és felcsúti PFLA-drukkereknek saját autóba sem kell ülniük, mert délután 2 és 3 között felveszik őket, majd a meccs után fél héttől hazaszállítják őket.

A Felcsút átlagos nézőszáma nagyjából ezer fő, így számolva egy nézőre ott 3,47 millió forintot költöttek a stadionnal. Ebből a szempontból az ingyenbusz szinte már nem is tényező – vélekedik az index.hu.

Olvasói sztorik