NB I

Hat góllal verték a Fradit

Nyilvánosságra került a múlt heti felkészülési meccs végeredménye; állítólag Dárdai miatt titkolták.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A magyar válogatott megfigyelőjeként dolgozó Sallói István szerint tudatosan hajráztak nagyot a mieink vasárnap este a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőn – a végén két nagy helyzetünk is volt –, és arról is beszélt, hogy a finnek csapata jóval erősebb, mint az eredményei mutatják.

Sallói szerint a magyar válogatott fel tudta törni azt a védelmet, amelynek a tagjai olyan európai csapatokban játszanak, mint az AS Roma vagy a Bayer Leverkusen.

– Tudatosan készült arra a magyar válogatott, hogy a végén a görögök kinyílhatnak, Nikolicsnak volt is a végén egy helyzete. A titkos cél a második hely elérése, a következő forduló sok kérdésre választ adhat – nyilatkozta az egykori válogatott támadó a DigiSport hétfő reggeli műsorában.

A megfigyelő megerősítette, hogy a görög meccs előtti felkészülési találkozón a válogatott 6-0-ra győzte le a Ferencvárost. Dárdai Pál szövetségi kapitány akkor nem szerette volna nyilvánosságra hozni a végeredményt, mivel nem tulajdonított neki jelentőséget.

– Dzsudzsák úgy tudja belőni, mint nagyon kevesen a világon, Juhász, Szalai és Gera szenzációsan fejelnek – mondta a játékosokról Sallói. – Jó lenne szépen kijutni, de ennél fontosabb, hogy egyáltalán kijussunk. A finnek jobbak, mint az eredményeik, stílusos focit játszanak magas labdabirtoklással.

Végül a magyar futball legnehezebb feladatáról is beszélt, ami szerinte az, hogy júniusban nehéz jó mentális állapotba hozni a játékosokat, amikor már vége van a bajnokságnak. Éppen ezért lesz nagy szükség ekkor Dárdai Pál meggyőzőképességére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik