NB I

Vladan Szavics szerződést hosszabbított

Másfél évig még biztosan a kecskemétieket erősíti a rutinos szerb csapatkapitány.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A KTE sikerei összeforrtak Vladan Szavics nevével, és a történet egészen biztosan folytatódik, hiszen Rózsa Pál többségi tulajdonossal ismét gyorsan egymás tenyerébe csaptak, S. Juhász Attila ügyvezető oldalán pedig új szerződését is aláírta pénteken – áll a klub honlapján.

A szerb játékos 2007 nyarán igazolt Kecskemétre, és a szezon végén rögtön NB II-es bajnoki címet és feljutást ünnepelhetett a csapattal. A drukkerek egyik kedvence lett elegáns játékával, hajszálpontos labdáival, és ha betalált, akkor góljairól is sokáig lehetett beszélni. Első NB I-es szezonjában az ötödik helyen zárt a csapat, és természetesen kirobbanthatatlannak számított a kezdőből, ez azóta sem változott. Sokan megmosolyogták, amikor annak idején az UEFA Kupa-szereplést jelölte meg jövőbeli tervként a klubbal, ám nem beszélt a levegőbe: 2011-ben megnyerték a Magyar Kupát, és a kazah Aktobe elleni Európa Liga-párharc során a nemzetközi porondon is megmutathatta magát, közben egy Szuperkupa- és Ligakupa-ezüst is a nyakába került.

Folyamatosan képes a megújulásra, tavaly házi gólkirály lett, előtte az NB I legjobb előkészítőjeként villogott, és közben klubhűségéről is rendszeresen tanúbizonyságot tett, hiszen sokadik alkalommal hosszabbított szerződést, új megállapodása 2016. június 30-ig érvényes, de további egyéves opciót is tartalmaz.

Szavics nyolc éve erősíti a KTE-t, és eddig összesen 225 tétmérkőzésen viselte a lila-fehér szerelést. A klub történetének NB I-es rekordere 158 fellépésével, 2012 januárja óta pedig csapatkapitánya is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik