NB I

Katasztrofális volt a Loki

Verpecz István szerint a bajnoki vereség után szerdán a Ligakupában javítani kell.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vereséget szenvedett a Debrecen a Haladás otthonában rendezett bajnoki meccsen szombaton, de máris lehet javítani: szerdán 18 órakor a Videoton ellen lépnek pályára a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Nagyerdei Stadionban. A találkozón nagy valószínűséggel Verpecz István áll majd a kapuban – olvasható a klub honlapján.

– Katasztrofális volt a szombathelyi vereség, annyira gyengén fociztunk – fogalmazott a Naplónak önkritikusan Verpecz István. – Sajnos a vendéglátók agresszivitásban is felülmúltak bennünket, a párharcok nagy többségét is ők nyerték, mi pedig rendre rossz megoldást választottunk a kilencven perc során. Nem titok, nagyon rosszul érintett bennünket, hogy ennyire gyatrán játszottunk, de a futballban nem tudsz mást tenni, mint minél gyorsabban elfelejteni egy fiaskót. A tízmeccses veretlenségi sorozatunk most megszakadt, de az élet megy tovább, azon leszünk, hogy mostantól legalább ennyi meccsen keresztül ismét ne verjenek meg bennünket.

Az biztos, hogy a bajnokságot nagy előnnyel vezető Videoton elleni sem lesz könnyed találkozó a Nagyerdei Stadionban.

– A fehérváriaknak és nekünk is nagyon fontos lesz a mérkőzés. A Magyar Kupából sajnos már kiestünk, ezért a bajnokság mellett a Ligakupa lett a legfontosabb sorozat, de a vendégek is meg akarják nyerni ezt a kiírást is. Ez egy rangadó lesz, kiélezett, jó meccset várok, úgy készülünk rá, mint egy bajnoki összecsapásra – nyilatkozta a megyei lapnak a kapus.

Olvasói sztorik