NB I

Már 5500 jegy elkelt

Telt ház esetén összesen 22 ezer néző szurkolhat a magyar és a görög válogatottnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Két és fél nap alatt 5500 jegy kelt el a magyar válogatott következő Európa-bajnoki selejtezőjére, a Groupama Arénában március 29-én sorra kerülő, görögök elleni találkozóra.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője az MTI-t tájékoztatva emlékeztetett rá, hogy jövő csütörtökig a belépők húszszázalékos kedvezménnyel, 2800, 3600, 6400 és 9600 forintért kaphatók, március 20-tól ugyanezen jegyeket teljes áron lehet megvásárolni.

Azt is elmondta, hogy a finnek elleni, novemberi mérkőzés előtt népszerű volt az internetes jegyvásárlás, a belépők több mint negyven százaléka így kelt el, és most is javasolja, hogy minél többen éljenek ezzel a lehetőséggel a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában, vagy országszerte a partnerirodákban lehet megvenni a belépőket. A vásárláshoz szurkolói kártya – azaz klubkártya vagy az MLSZ által kibocsátott futballkártya – szükséges.

Telt ház esetén összesen 22 ezer néző szurkolhat a csapatoknak, a vendégek 1100 jegyet kapnak. A március 29-i meccs 20.45-kor kezdődik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik