NB I

Megvan a Honvéd álomcsapata

Március 21-én, az Újpest elleni meccsen köszöntik a kispesti klub még élő legendáit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Bp. Honvéd szurkolói tavaly év végén, 11 héten keresztül megválaszthatták minden idők legjobb kispesti csapatát egy Facebook-applikáció segítségével. A legtöbb esetben toronymagasan nyertek a megszavazott játékosok, de a kapusposzt esetében Grosics Gyula csak egyetlen szavazattal előzte meg Andrusch Józsefet, Kovács Kálmán pedig csupán 14 vokssal kapott többet, mint Kocsis Sándor.

A szurkolók által megválasztott álomcsapat tagjai: Grosics Gyula – Sallai Sándor, Garaba Imre, Varga József – Bozsik József, Pintér Sándor, Détári Lajos, Gyimesi László – Kovács Kálmán, Puskás Ferenc – Tichy Lajos.

Az Újpest elleni hazai mérkőzésen (március 21-én), ünnepség keretében közösen felköszönik az álomcsapat még élő tagjait. Továbbá a mérkőzésen kiosztásra kerül 500 darab egyedi póló, amelyen az álomcsapat tagjai szerepelnek. A pólókat érkezési sorrendben vehetik át szurkolók. Egy személy kizárólag egy pólót kaphat. Az akciót jeggyel és bérlettel érkező szurkolók egyaránt igénybe vehetik – írja a Bp. Honvéd honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik